Škola stranih jezika FUN FOR YOU

Škola stranih jezika FUN FOR YOU u svom radu kombinuje mape uma i metode učenja priznatih naučnika i psihologa kao što su Tonzy Buzen, dr Lozanov i drugi, za čije metode je dokazano da čak nekoliko puta ubrzavaju učenje stranog jezika.

Mape uma su moćna grafička tehnika kojom se povećava potencijal učenja. Skiciranje ovih mapa moze se primeniti na svaki aspekt našeg zivota pa tako i na učenje jezika.

Čak 90% polaznika u školu stranih jezika FUN FOR YOU dolazi po preporuci. To je dokaz o VAŠEM napretku, jer samo onaj ko vidi lični napredak preporučuje dalje školu.

Prvo proveravamo nivo vašeg znanja rešavanjem jednostavnog testa prilagodjenog uzrastu polaznika. Nakon dobijenog rezultata odmah ćete dobiti odgovor na kom nivou znanja se nalazite i koji bi kurs trebalo da spremate. Tokom pohađanja nastave napredak svakog polaznika se detaljno prati i dalje usmerava.

Radimo u modernom, klimatizovanom i prijatnom prostoru u manjim  (3-5) ili većim grupama (6-8) uz mogućnost poluindividulanih (2 polaznika) i individualnih časova.