Pripremite završni ispit za upis u srednju
školu ili gimnaziju

 

Škola od 2019. godine uspešno organizuje grupnu pripremnu nastavu osmaka za upis u srednje škole i gimnazije. Nastava se održava  u malim grupama do osmoro dece u prijatnom ambijentu, a svi naši đaci su do sada, upisali školu koja im je bila prva želja na listi za upis.

Polaznike očekuje temeljna obnova znanja kako bi rezultati na prijemnom ispitu bili što bolji. Stiču se znanja iz oblasti koja će se naći na testovima iz matematike i  srpskog jezika i književnosti. Kombinovani test testira znanje učenika iz jednog od pet predmeta: biologije, istorije, geografije, fizike i hemije. Najteže oblasti na ovom ispitu učenicima su uvek bile hemija i fizika, te je stoga moguće organizovati u školi individualnu pomoć za savladavanje gradiva iz ovih predmeta.

 

Upis i početak nastave

Upis počinje u decembru, a nastava počinje nakon zimskog raspusta u januaru i traje do juna. Moguće je i kasnije se priključiti nastavi, ali treba imati u vidu da se pripremna nastava odvija po unapred utvrđenom planu i programu i da se nastavnici ne vraćaju ponovo na one nastavne jedinice koje su prethodno prešli sa grupom. Plan nastave možete dobiti u prostorijama škole.

Šta dobijate upisom kod nas?

Cena je 5000 dinara po predmetu mesečno i pokriva fond od 8 školskih časova, odnosno 4 blok časa po 90 minuta. Ukoliko polaznik ide na dva kursa (matematiku i srpski jezik i književnost) ostvaruje pravo na popust i mesečna cena onda iznosi 9000 dinara za oba predmeta. Pri tome svaki korisnik naših kurseva ostvaruje pravo na povlašćenu cenu individualnih časova iz svih predmeta koje imamo u ponudi u našoj školi kao što su hemija, fizika, engleski i nemački jezik.

Fond časova pripremne nastave je 40 školskih časova podeljenih u 20 blokova (dvočas od 90 minuta) za svaki predmet. Predavanja se održavaju najčešće vikendom.  Za obnovu celokupnog gradiva od VI-VIII razreda osnovne škole predvidjeno je 16 blok časova po predmetu, što podrazumeva obnovu gradiva sa zapisivanjem bitnih formula ili definicija i vežbanje zadataka iz obnovljenih oblasti. Na preostala četiri  časa u junu mesecu vrši se simulacija ispita i razjašnjavaju oblasti u kojima je potrebna dodatna pomoć polaznicima. Uz to, svaki polaznik dobija odštampane materijale za pripremu prema oblastima koje se pojavljuju na završnom ispitu.

Lako praćenje napretka deteta

Svi predavači imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, držanju pripremne nastave za upis u srednje škole, kao i u pomaganju učenicima u savladavanju redovnog gradiva. Na kraju svakog meseca nastavnik priprema izveštaj o napretku za svakog polaznika ponaosob, koji se šalje roditeljima na mejl. U izveštaju nastavnici navode oblasti koje je polaznik uspešno savladao i daju predloge šta bi eventualno trebalo polaznik da dodatno provežba iz oblasti koje je na časovima tog meseca prešao sa nastavnikom. Ovaj izveštaj pokazao se kao veoma koristan za lakše usmeravanje deteta od strane nastavnika i roditelja ka uspehu.

Cena kursa

Umesto plaćanja kursa na rate moguće je izvršiti jednokratnu uplatu i na taj način ostvariti popust. U tom slučaju za 5 meseci nastave potrebno je uplatiti 23.000 dinara po predmetu prilikom upisa. Alternativno, ukupnu cenu je moguće platiti u 5 rata po 5000 dinara, odnosno 9000 dinara za oba predmeta. Plaćanje se vrši na početku svakog meseca za tekući mesec, čime se čuva mesto u grupi. Ukoliko je polaznik sprečen da dođe na čas iz bilo kog razloga, postoji mogućnost prisustva času online u terminu rada grupe uz slanje materijala za rad na mejl.

Korisni linkovi

Portal MOJA SREDNJA ŠKOLA

Zemunska gimnazija

Deveta gimnazija

Deseta gimnazija

ETŠ Zemun

Ekonomska škola “Nada Dimić” 1883

Medicinska škola “Nadežda Petrović”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.