Pripremite se za prijemni za srednju školu/gimnaziju 

Škola od 2019. godine uspešno organizuje grupnu pripremnu nastavu osmaka za upis u srednje škole i gimnazije. Nastava se održava u malim grupama do 5 dece i prijatnom ambijentu, a svi naši đaci su, do sada, upisali školu koja im je bila prva želja na listi za upis. Polaznike očekuje temeljna obnova znanja kako bi rezultati na prijemnom ispitu bili što bolji.

Polaznici će kod nas sticati znanja iz oblasti koja će se naći na testovima iz matematike i  srpskog jezika i književnosti. Kombinovani ispit testira znanje učenika iz biologije, istorije, geografije, fizike i hemije. Kao najteže oblasti na ovom ispitu do sada su učenicima bile hemija i fizika. Stoga je kod nas u školi moguće pripremiti se i za hemiju i fiziku.

Upis i početak nastave

Upis počinje u januaru, a nastava počinje u februaru i traje do polovine juna. Moguće je i kasnije se priključiti na nastavu, ali treba imati u vidu da se pripremna nastava odvija po unapred utvrđenom planu i programu koji možete pogledati u prostorijama škole.

Šta dobijate upisom kod nas?

Fond časova je 40 školskih časova podeljen u 20 blokova (dvočas od 90 minuta). Predavanja se održavaju jednom nedeljno za svaki predmet u periodu februar-maj, a u junu intenziviramo tempo rada na dva puta nedeljno do ispita. Za obnovu celokupnog gradiva od VI-VIII razreda osnovne škole predvidjeno je 15 blok časova po predmetu, što podrazumeva obnovu gradiva sa zapisivanjem bitnih formula ili definicija i vežbanje zadataka iz obnovljenih oblasti. Na 5 poslednjih časova u junu vrši se simulacija ispita i razjašnjavaju oblasti u kojima je potrebna dodatna pomoć polaznicima.

Lako praćenje napretka deteta

Svi predavači imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, držanju pripremne nastave za upis u srednje škole kao i u pomaganju učenicima u savladavanju redovnog gradiva. Na kraju svakog meseca nastavnik priprema izveštaj nastavnika u vezi sa napretkom svakog polaznika ponaosob, koji se šalje roditeljima počektom narednog meseca na mejl. U izveštaju nastavnici navode oblasti koje je polaznik uspešno savladao i daju predloge šta bi eventualno trebalo polaznik da dodatno kući vežba iz oblasti koje je na časovima tog meseca prešao sa nastavnikom.

Cena kursa

Mesečna cena je 4000 dinara po predmetu i pokriva fond od 8 školskih časova (4 dvočasa po 90 minuta). Ukoliko polaznik ide na dva kursa (matematiku i srpski jezik i književnost) mesečna cena je 7000 dinara. Za ukupan fond časova od februara do juna potrebno je uplatiti 20.000 dinara po predmetu ili 35.000 dinara za oba kursa pripremne nastave.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.