Da li imate utisak da vaše dete koje ide na kurs engleskog jezika do sada i nije baš bog zna šta naučilo? Da li imate utisak da se od deteta traži malo ili skoro ništa na tim časovima do njegovog prisustva? Da li stalno dobija pozitivne komentare u svesci poput excellent ili very good? A onda, na vaše iznenađenje, u školi na kontrolnom zadatku iz engleskog jezika dobije 4 ili cak neku manju ocenu?

Ako je vaš odgovor na prethodna pitanja potvrdan, onda je krajnje vreme da promenite nešto. Pružite vašem detetu kvalitetnu nastavu koja će imati opipljive rezultate. Časovi engleskog jezika koje pohađa vaše dete zahtevaju ulaganje ne samo vašeg novca, već i vašeg vremena i energije za odvođenje i dovođenje sa časova, a isto tako predstvljaju i utrošeno vreme za igru vašeg deteta.

Škola stranih jezika FUN FOR YOU u svom radu kombinuje metode učenja priznatih naučnika i psihologa kao što su (Tony Buzen, dr. Lozanov, itd) za čije metode je dokazano da čak nekoliko puta ubrzavaju učenje stranog jezika.