Od prošle godine organizujemo grupnu pripremnu nastavu osmaka za upis u srednje škole. Nastava se održava u malim grupama i prijatnom ambijentu, a svi naši đaci su upisali školu koja im je bila prva želja na listi za upis.

Polaznike očekuje temeljna provera znanja kako bi rezultati na prijemnom ispitu bili što bolji. Polaznici će znanja sticati iz oblasti koja će se naći na testovima iz matematike i  srpskog jezika i književnosti.

Pripremna nastava se odvija po unapred utvrđenom planu i programu, a radi što efikasnijeg učinka polaznici su podeljeni u male grupe (3-8 polaznika).

Tekuće školske godine, pripremna nastava počinje 24. februara i trajaće do 15. juna.

Svi profesori imaju dugogodisnje iskustvo u radu sa decom, drzanju pripremne nastave za upis u srednje skole i kao i pomaganju ucenicima u savladavanju redovnog gradiva.

Fond časova je 34 školska časa podeljen u 17 blokova (dvocas od 90 minuta). Predavanja se odrzavaju jednom nedeljno za svaki predmet u periodu februar-maj, a u junu intenziviramo tempo rada na dva puta nedeljno.

Predvidjeno je 13 blok casova da se predje sve gradivo koje je potrebno pripremiti za prijemni ispit. Na 4 poslednja časa u junu mesecu vrši se simulacija ispita i razjašnjavaju oblasti u kojima je potrebna dodatna pomoć.

Nakon svakog meseca nastavnik priprema izveštaj o zapažanjima u vezi sa svakim đakom ponaosob koji se salje roditeljima i predlaze šta bi trebalo polaznik da dodatno kući vežba iz oblasti koje je na tom času prešao i shodno tome zadaju se domaći zadaci.

  • 1 blok = 2 časa = 90 min
  •  plaćanje se vrši od u 4 rate: prva rata pri upisu, druga rata do 20. marta, treca rata do 20. aprila i cetvrta rata do 20. maja

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.